Тамақтандыру - Школа №11 г. Алматы http://11.alschool.kz/ ru Тамақтандыру - Школа №11 г. Алматы DataLife Engine Тамақтану сапасы бойынша АКТ мониторингі/ АКТ мониторинга по питанию http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4693-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4693-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html
]]>

]]>
admin Sat, 04 May 2024 11:10:45 +0600
Пайдалы мәзір / Полезное меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4692-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4692-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html     Күріш құрамында В1, В6, РР дәрумендері, марганец, фосфор, магний, селен, мыс, талшық , амин қышқылдары бар.  Күріш ағзаға пайдалы ол қан жүиесін жақсартады, қан тамырларын тазартады, қандағы глюкоза деңгейін сақтайды, ас қорыту жүйесін тұрақтандырады, метаболизмді жақсартады, токсиндерді кетіруге көмектеседі.


      Рис содержит витамины В1, В6, РР, марганец, фосфор, магний, селен, медь, аминокислоты, клетчатку.  Рис полезен для организма – улучшает кровоснабжение, очищает сосуды, поддерживает уровень глюкозы в крови, стабилизирует работу пищеварительной системы, улучшает метаболизм, способствует выведению токсинов.
]]>
    Күріш құрамында В1, В6, РР дәрумендері, марганец, фосфор, магний, селен, мыс, талшық , амин қышқылдары бар.  Күріш ағзаға пайдалы ол қан жүиесін жақсартады, қан тамырларын тазартады, қандағы глюкоза деңгейін сақтайды, ас қорыту жүйесін тұрақтандырады, метаболизмді жақсартады, токсиндерді кетіруге көмектеседі.


      Рис содержит витамины В1, В6, РР, марганец, фосфор, магний, селен, медь, аминокислоты, клетчатку.  Рис полезен для организма – улучшает кровоснабжение, очищает сосуды, поддерживает уровень глюкозы в крови, стабилизирует работу пищеварительной системы, улучшает метаболизм, способствует выведению токсинов.
]]>
admin Sat, 04 May 2024 10:59:36 +0600
Мәзір / Меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4691-mzr-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4691-mzr-menju.html
]]>

]]>
admin Sat, 04 May 2024 10:53:50 +0600
Тамақтану сапасы бойынша АКТ мониторингі/ АКТ мониторинга по питанию http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4690-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4690-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html
]]>

]]>
admin Fri, 03 May 2024 13:40:35 +0600
Пайдалы мәзір / Полезное меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4689-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4689-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html         Пісірілген қызылша көптеген қоректік заттарды, дәрумендер мен минералдарды сақтайды. Онда В тобындағы дәрумендер, А және Е, H және PP дәрумендері, калий, магний, мырыш, темір, йод, фосфор қалады. Қызылша әсіресе талшықтың жоғары құрамымен және ішекке жұмсақ лактивті әсерімен бағаланады.

         Вареная свекла сохраняет большое количество полезных веществ, витаминов и минералов. Остаются в ней витамины группы B, витамины А и Е, H и PP, калий, магний, цинк, железо, йод, фосфор. Особенно ценится свекла за высокое содержание клетчатки и мягкое послабляющее действие, оказываемое на кишечник.
]]>
        Пісірілген қызылша көптеген қоректік заттарды, дәрумендер мен минералдарды сақтайды. Онда В тобындағы дәрумендер, А және Е, H және PP дәрумендері, калий, магний, мырыш, темір, йод, фосфор қалады. Қызылша әсіресе талшықтың жоғары құрамымен және ішекке жұмсақ лактивті әсерімен бағаланады.

         Вареная свекла сохраняет большое количество полезных веществ, витаминов и минералов. Остаются в ней витамины группы B, витамины А и Е, H и PP, калий, магний, цинк, железо, йод, фосфор. Особенно ценится свекла за высокое содержание клетчатки и мягкое послабляющее действие, оказываемое на кишечник.
]]>
admin Fri, 03 May 2024 13:37:19 +0600
Мәзір/ Меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4688-mzr-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4688-mzr-menju.html
]]>

]]>
admin Fri, 03 May 2024 13:31:04 +0600
Тамақтану сапасы бойынша мониторинг / Мониторинг питания http://11.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/4687-tamatanu-sapasy-bojynsha-monitoring-monitoring-pitanija.html http://11.alschool.kz/pitanie/brokerazhdy-kommissija/4687-tamatanu-sapasy-bojynsha-monitoring-monitoring-pitanija.html admin Thu, 02 May 2024 12:24:42 +0600 Тамақтану сапасы бойынша АКТ мониторингі/ АКТ мониторинга по питанию http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4686-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4686-tamatanu-sapasy-bojynsha-akt-monitoring-akt-monitoringa-po-pitaniju.html
]]>

]]>
admin Thu, 02 May 2024 12:22:34 +0600
Пайдалы мәзір / Полезное меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4685-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4685-pajdaly-mzr-poleznoe-menju.html         Кисел дене салмағын бақылауда маңызды рөл атқарады. Ол ағзадағы липидтер мен көмірсулардың алмасуын реттейді және май тінінің жасушаларының ыдырау процестерін белсендіреді. Сондай-ақ, киселмен бірге қабылданған тағамнан майдың сіңуінің баяуланады.

        Кисель полезен при похудении и играет важную роль в контроле массы тела. Он регулирует обмен липидов и углеводов в организме и активизирует процессы разрушения клеток жировой ткани. Также отмечено замедление всасывания жиров из пищи при совместном приеме с киселем.
]]>
        Кисел дене салмағын бақылауда маңызды рөл атқарады. Ол ағзадағы липидтер мен көмірсулардың алмасуын реттейді және май тінінің жасушаларының ыдырау процестерін белсендіреді. Сондай-ақ, киселмен бірге қабылданған тағамнан майдың сіңуінің баяуланады.

        Кисель полезен при похудении и играет важную роль в контроле массы тела. Он регулирует обмен липидов и углеводов в организме и активизирует процессы разрушения клеток жировой ткани. Также отмечено замедление всасывания жиров из пищи при совместном приеме с киселем.
]]>
admin Thu, 02 May 2024 10:55:43 +0600
Мәзір / Меню http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4684-mzr-menju.html http://11.alschool.kz/pitanie/mzr/4684-mzr-menju.html
]]>

]]>
admin Thu, 02 May 2024 10:51:30 +0600